Trouwreportages

“Mega leuk, heb net weer een uur op je website zitten wegzwijmelen bij alle mooie foto’s! We zijn er zooooo blij mee…” – Luc & Aleid.

 

Ik houd jullie een spiegel voor. Met foto’s van jullie bruiloft zoals de dag écht was. Niet regisseren, maar registreren is mijn toverwoord.

Ik maak foto’s waarin ik mezelf herken en die ik belangrijk vind. Van biggelende tranen tot bulderende lachen, blikken en bruisende momenten.

Je krijgt dus nooit de vraag om de jurk nog een keer aan te trekken of je vader nogmaals te omhelzen. Ik wil ook geen bruidsshoot met geforceerde poses, maar me juist net als jullie laten overrompelen door de mooiste dag van jullie leven. Ongedwongen, puur en relaxed.

 

“We vinden je zo’n briljante fotograaf, je voelt alsof we er een vriend bij hebben en we zijn je MEGA dankbaar.” – Peter & Femke.

 
 
Meer weten over mij?

Als er één draad door mijn werk loopt, is het dat ik mijn bruidsparen een spiegel voorhoud. Een soort van ‘What I see is what you get’. Ik ga bij elke bruiloft op jacht naar de dingen en momenten die mij triggeren. Emoties. Energie. Spontaniteit. Vrolijkheid. De trotse papa die zijn dochter naar het altaar begeleidt. Geloften. Speeches. Een lekker ranzig feest met alle remmen los. De momenten waarop je je hartslag voelt oplopen en je keel voelt dichtknijpen, zijn de momenten waar ik dit fantastische werk voor doe.

 
Ik wil meer weten over Jesse