Ko en Merel trouwen op Chateau Neercanne in Maastricht

 
 

Ko en Merel trouwen op Chateau Neercanne in Maastricht

 
 

Nederland heeft een heel aantal mooie trouwlocaties. En meer dan een handvol is, wat mij betreft, echt om je vingers bij af te likken. Nog maar een mening dan: (een van) de allermooiste locatie voor een bruiloft is Chateau Neercanne in Maastricht.

Ko en Merel waren de bruid en bruidegom die de grote wens om een huwelijk op Chateau Neercanne te fotograferen van mijn bucket list streepten. En, laat ik er niet omheen draaien,  dat was een enorm cadeau. Net als hun trouwdag zelf, trouwens. Met een geoloog als bruidegom die hoogstpersoonlijk de vijf diamanten voor de ring van zijn bruid uitzocht, een vleug authentieke Limburgse gemoedelijkheid, warmte, vlaaien en carnaval, en een dik feest op de koop toe.

 

“Het is echt een super mooie reportage geworden!! Vooral een aantal van de feest foto’s zijn echt geweldig met veel karakter en emotie. We zijn zeer tevreden!” – Ko en Merel.

 
Many Many Thanks

Dank voor de interesse in mij als trouwfotograaf op jullie grote dag! Het is natuurlijk ongelooflijk belangrijk dat jullie mijn foto’s mooi vinden, maar dat jullie mij als persoon een al even mooie vent vinden, is in mijn ogen nog veel belangrijker. Ik wil jullie bruiloft fotograferen als een vriend met een camera, want geen klik is geen clicks. Samen uit, samen thuis. Samen lachen, samen huilen. Kennismaken? Heel graag.

 
Contact opnemen