Trouwen op Buitenplaats Sparrendaal

 
 

Jasper en Lianne trouwen op Buitenplaats Sparrendaal

 
 

Wat gebeurt er als je, door de herrie op een feestje, dat mooie meisje niet goed verstaat? En, in plaats van ‘Ik wil een foto met je’, denkt te horen dat ze zegt: ‘Ik wil vozen met je’? Nou: in het geval van Jasper en Lianne was het meteen raak. Of die foto er  destijds is gekomen, heb ik niet nagevraagd. Dat er gevoosd werd, lijkt me evident. Trouwen op Buitenplaats Sparrendaal werd het gevolg. En met die foto’s kwam het dus ditmaal zeker te weten goed 🙂 

Het werd een dag vol humor, warmte en mooie tranen. Gewoon genieten van start tot finish. Vergeten dat je objectief gezien aan het werk bent als trouwfotograaf omdat je je een daggast voelt met een camera. Geloof me: dat zijn de mooisten. En hieronder zie je een aantal van mijn favorieten.

 

“Lieve Jesse, wat een eer dat jij onze fotograaf wilde zijn. We zijn nog elke dag zo intens blij met alle mooie foto’s. Ze zijn zooooo prachtig. We vonden het zo fijn dat je op onze bruiloft was! Liefs!” – Jasper en Lianne.

 
Many Many Thanks

Dank voor de interesse in mij als trouwfotograaf op jullie grote dag! Het is natuurlijk ongelooflijk belangrijk dat jullie mijn foto’s mooi vinden, maar dat jullie mij als persoon een al even mooie vent vinden, is in mijn ogen nog veel belangrijker. Ik wil jullie bruiloft fotograferen als een vriend met een camera, want geen klik is geen clicks. Samen uit, samen thuis. Samen lachen, samen huilen. Kennismaken? Heel graag.

 
Contact opnemen