De bruiloft op Domaine d’Heerstaayen in Strijbeek van Ben en Inge

 
 

Ben en Inge's bruiloft op Domaine d'Heerstaayen in Strijbeek

 
 

Ze stelden zich aan me voor als ‘een in China wonend, aanstaand bruidspaar’. Twee mails later wist ik dat Ben en Inge al net zo Brabants zijn als ik en opgroeiden op een steenworp afstand. En alsof ik dat al niet leuk genoeg vond, had ik ook nog eens een dikke vinger in de keuze voor de trouwlocatie.

Enigszins verrast was ik eerlijk gezegd wel, want als je aan tafel zit met iemand die nota bene in Beijing een eigen architectuurbedrijf runt, heb je hier in de regio West-Brabant niet veel keus. Althans: dat dacht ik. Ik veronderstelde dat Ben een man zou zijn van de strakke lijnen en futuristische stijlen. In werkelijkheid koos hij samen met Inge , als koppel overigens een lust voor het oog, een al even oogverblindende maar vooral romantische trouwlocatie; Domaine D’Heerstaayen in Strijbeek.

Een stukje Frankrijk in Brabant voor bruidsgasten uit de hele wereld. Compleet met koekhappen natuurlijk!

 

“Wat een schitterende foto’s!! Ongelooflijk mooi!!” – Ben en Inge.

 
 
Many Many Thanks

Dank voor de interesse in mij als trouwfotograaf op jullie grote dag! Het is natuurlijk ongelooflijk belangrijk dat jullie mijn foto’s mooi vinden, maar dat jullie mij als persoon een al even mooie vent vinden, is in mijn ogen nog veel belangrijker. Ik wil jullie bruiloft fotograferen als een vriend met een camera, want geen klik is geen clicks. Samen uit, samen thuis. Samen lachen, samen huilen. Kennismaken? Heel graag.

 
Contact opnemen