Max en Patty’s buitenlandse bruiloft in Hotel Arena Amsterdam

 
 

De buitenlandse bruiloft van Max en Patty in Hotel Arena Amsterdam

 
 

Wij hebben vaak maar één seconde, zij geven de voorkeur aan een half uur. Wij bitterballen, zij asado. Wij de polders, zij Patagonië. Wij Memphis en Matthijs, zij Messi en Maradona. Als je Nederlanders en Argentijnen vergelijkt, komen we er zo op het oog vrij bekaaid vanaf. Maar samen zorgt die mix voor een fantastische trouwdag.

Hun bruiloft in Hotel Arena in Amsterdam was precies wat ik ervan hoopte. Een smeltkroes van twee culturen met één gedachte: de tent platfeesten. Met prachtige aankleding en een goede organisatie, echt iets Nederlands, en het enthousiaste, vurige plezier van de vele Argentijnen die de oceaan waren overgestoken.

Ik denk dat zij ’s middags vooral enorm genoten van de speeches aan tafel. Vooral van de tekst van Patty’s broer Carlo, die tot grote hilariteit van alle aanwezigen nog eens wat verschillen tussen beide landen oplepelde. Een handvol las je al in de intro. “Ik moet toegeven dat de Argentijnen fantastisch zijn en wij blij moeten zijn dat je nu bij de familie hoort, Max. Maar onthoud goed: as a finishing touch, God created the Dutch. Jullie gaven ons dan Maxima, wij geven jullie Patty.”

Max pompte zijn armen in de lucht en schreeuwde ‘And you still win!”. Aan de foto’s te zien, vooral van dat spetterende trouwfeest, denk ik dat we het ditmaal op een zwaarbevochten gelijkspel kunnen houden.

 

“Oh man, these pictures look amazing. You captured an unforgettable day for us. That’s massive. We’re also happy we met a really nice guy. Thank you!” – Max en Patty. 

 
Many Many Thanks

Dank voor de interesse in mij als trouwfotograaf op jullie grote dag! Het is natuurlijk ongelooflijk belangrijk dat jullie mijn foto’s mooi vinden, maar dat jullie mij als persoon een al even mooie vent vinden, is in mijn ogen nog veel belangrijker. Ik wil jullie bruiloft fotograferen als een vriend met een camera, want geen klik is geen clicks. Samen uit, samen thuis. Samen lachen, samen huilen. Kennismaken? Heel graag.

 
Contact opnemen