Bruidsfotografie Aerdenhout – het knalfeest van Max en Valentine

 
 

Bruidsfotografie Aerdenhout Vogelenzang, de feest bruiloft van Max en Valentine

 
 

“Vorig jaar waren we bij het huwelijk in Friesland van Aleid en Luc, en hebben jouw prachtige foto’s van deze dag met veel plezier bekeken. We vinden het super bijzonder hoe je de sfeer en de emoties van de dag kunt vastleggen, zowel van het bruidspaar als van de gasten. Dit zouden wij dan ook graag willen laten vastleggen op ons huwelijk.” Het is begin juli 2017 als ik mijn mail open, dit bovenstaande lees, de haartjes in mijn nek recht overeind gaan staan ik alvast door de woonkamer ga slingeren aan de gordijnen uit pure vreugde.

Want de bruiloft van Aleid en Luc is voor mij, nog steeds, een col van de buitencategorie. Een Alpe d’Huez van emotie, liefde en plezier. En het mooie van bergetappes is dat die kolossen nooit alleen komen. Ook nu niet. Met de mail van Max en Valentine wist ik meteen dat het opnieuw een spektakel zou worden. Met een peloton feestneuzen die plankgas geven en pas stoppen bij de finish. Als een soort Galibier, Tourmalet en Mont Ventoux in één. En man oh man, ik werd niet teleurgesteld.

 

“Wauw, zo gaaf! Ze zijn echt geweldig en we zijn er enorm blij mee! Vooral gaaf hoe je iedereens plezier en liefde hebt weten vast te leggen. Al die blije uitdrukkingen. Super!” – Max en Valentine. 

 
Many Many Thanks

Dank voor de interesse in mij als trouwfotograaf op jullie grote dag! Het is natuurlijk ongelooflijk belangrijk dat jullie mijn foto’s mooi vinden, maar dat jullie mij als persoon een al even mooie vent vinden, is in mijn ogen nog veel belangrijker. Ik wil jullie bruiloft fotograferen als een vriend met een camera, want geen klik is geen clicks. Samen uit, samen thuis. Samen lachen, samen huilen. Kennismaken? Heel graag.

 
Contact opnemen