Luc en Aleid

 
 

TROUWEN IN FRIESLAND AAN HET WATER

 
 

Grouw in Friesland. Ik had er nog nooit van gehoord. Dacht zelfs dat het een grapje was toen ik een mailtje kreeg van Luc en Aleid. Want hoe vanzelfsprekend is het dat je als Brabander naar het andere punt van Nederland mag om een bruiloft vast te leggen. Niet dus. Maar wat ben ik ze eeuwig dankbaar. Trouwen in Friesland aan het water? Yes please.

Ik krijg vlinders van een bruisende bruiloft en deze knalde als een magnum champagne. Met sloepen over de Friese meren, kippenvel, tranen, bulderende lachen, rookfakkels, vuurwerk en een hele grote groep hardcore bon-vivants.

Een intense dag waar ik gigantisch van genoten heb. En ondertussen heb ik ook nog geprobeerd om er iets moois van te maken.

 

“Mega leuk, heb net weer een uur op je website zitten wegzwijmelen bij alle mooie foto’s! We zijn er zooooo blij mee…” – Luc & Aleid.

 

TROUWEN IN FRIESLAND AAN HET WATER

 
 

Feestlocatie: Zeilschool Paen
Aankleding: Te Leuk Trouwen

 
 
Many Many Thanks

Dank voor de interesse in mij als trouwfotograaf op jullie grote dag! Het is natuurlijk ongelooflijk belangrijk dat jullie mijn foto’s mooi vinden, maar dat jullie mij als persoon een al even mooie vent vinden, is in mijn ogen nog veel belangrijker. Ik wil jullie bruiloft fotograferen als een vriend met een camera, want geen klik is geen clicks. Samen uit, samen thuis. Samen lachen, samen huilen. Kennismaken? Heel graag.

 
Contact opnemen