Aki en Britt vieren hun bruiloft in Italië

 
 

Aki en Britt vieren hun bruiloft in Italië

 
 

Priceless. Dat is het woord dat in me opkomt als ik terugdenk aan de bruiloft in Italië van Aki en Britt. Een Engelse jongen en een Nederlands meisje, het magnifiek mooie hotel La Villa, de zinderende heuvels van Piëmonte en twee dagen feest met feestneuzen uit alle uithoeken van de wereld.

Geluk is mooier als je het kunt delen. Daar weten de plusminus 100 aanwezigen in Mombaruzzo inmiddels alles van. Mijn geluk was niet alleen dat Aki en Britt voor mij kozen, maar ook voor mijn makker Leonard Walpot. Best Man Weddings on Tour, zeg maar.

Cocktailparty, klederdracht, ontroerende ceremonie, een locatie recht uit een jetset-tijdschrift en een topfeest als toetje. En dit maakten we ervan.

 

“Het was voor ons het meest waardevol om het geluk, het gelach, de tranen, het houden van in onze ogen, de knuffels, verbazing, dankbaarheid bij ons en bij onze gasten terug te zien in de foto’s die wij keer op keer weer inkijken.” – Aki & Britt.

 
 
Many Many Thanks

Dank voor de interesse in mij als trouwfotograaf op jullie grote dag! Het is natuurlijk ongelooflijk belangrijk dat jullie mijn foto’s mooi vinden, maar dat jullie mij als persoon een al even mooie vent vinden, is in mijn ogen nog veel belangrijker. Ik wil jullie bruiloft fotograferen als een vriend met een camera, want geen klik is geen clicks. Samen uit, samen thuis. Samen lachen, samen huilen. Kennismaken? Heel graag.

 
Contact opnemen