Trouwen op het strand van Ameland bij Beachclub Sunset

 
 

Gerrit en Rianne trouwen op het strand van Ameland

 
 

Dochter die kliedert op het gezicht van mama. Gezandstraald worden op het strand, daarna volle bak zon en een flinke plens. Een lach en een traan, plus ranzige humor. Not to mention ontzettend veel liefde. De bruiloft van Gerrit en Rianne op het strand van Ameland bij Beachclub Sunset was er eentje om in te lijsten. 

Ik heb een soort mancrush op Gerrit. Al jaren. Ik ontmoette hem jaren terug, in Italië, bij de al even fantastische bruiloft van Daniele en Eliza. Het overkomt me maar zelden dat ik een hele dag achtervolgd wordt door een boomlange Fries met een al even groot hart. Maar hij deed het. Met een constante grijns én mededeling ‘Je ziet er dorstig uit’ kreeg ik om de haverklap een nieuw glas bier in m’n handen gedrukt. Tja, dan maak je wel vrienden met deze Brabander 🙂

Toen hij me polste voor zijn eigen bruiloft met Rianne, nota bene op Ameland, hing ik dus simpelweg in de gordijnen van vreugde. Ik had er zó veel zin in, dat het eigenlijk alleen maar kon tegenvallen. Nou, niet dus. Kijk zelf maar.

 

“Fantastisch Jesse, dit is zo gaaf man! Ontzettend bedankt, dankzij jou hebben we eeuwige herinneringen aan deze dag.” – Gerrit en Rianne.

 
Many Many Thanks

Dank voor de interesse in mij als trouwfotograaf op jullie grote dag! Het is natuurlijk ongelooflijk belangrijk dat jullie mijn foto’s mooi vinden, maar dat jullie mij als persoon een al even mooie vent vinden, is in mijn ogen nog veel belangrijker. Ik wil jullie bruiloft fotograferen als een vriend met een camera, want geen klik is geen clicks. Samen uit, samen thuis. Samen lachen, samen huilen. Kennismaken? Heel graag.

 
Contact opnemen