Wimbledon tennis bruiloft in Friesland

 
 

Wimbledon tennis thema bruiloft in Friesland aan het water

 
 

Love game. Niets is zo inherent aan een tenniswedstrijd en dat geldt net zo goed voor S. & D. en hun werkelijk fenomenale bruiloft in Friesland. Zo’n dag dat het kippenvel maar niet van je armen wil ook al lacht de zon je de gehele dag tegemoet, en stralen de aanwezigen nog net wat harder. Zo’n dag dat je aan het einde op een roze wolk de 240 kilometer terug naar huis rijdt. Met een scheve grijns op je gezicht die maar niet weg wil trekken. Van al die prachtige momenten die je meemaakt, de schitterende locatie aan en de boottocht over de Friese meren en de bijna absurde dresscode tijdens het feest.

Naast warmte en liefde ademt dit bruidspaar ook vooral tennis uit. Waarschijnlijk niet zo vreemd als je, ondanks drie kinderen en meer dan drukke banen als ondernemer en huisarts, toch de tijd vrijmaakt om op hoog niveau een bal te slaan. “Ach, een drietje”, klonk het bijna verontschuldigend uit de mond van de bruid. De bruidegom, ondertussen, was mans genoeg om (enigszins schoorvoetend en stilletjes) toe te geven dat de dagen dat hij zijn echtgenote van de baan timmert, inmiddels zijn vervlogen naar het tijdperk McEnroe.

Dat hun bruiloft, een dag voor de mannenfinale op Wimbledon, dus geel en groen zou gaan kleuren, was dan ook geen verrassing. Dat de lokale favoriet Roger Federer tot ieders teleurstelling al uitgeschakeld was, bleek ook een geschenk. Hij was namelijk op tijd om ’s avonds mee te feesten.

Voor het zover was, verzamelden de daggasten zich bij de achterlijk mooie trouwlocatie Polleplaets, waar net een enorm DIY Wimbledon scorebord werd opgehangen boven de dansvloer. Als ik het me goed herinner, mompelde ik iets in de trant van ‘holy sh!t’ en dat zou de uren daarna veelvuldig herhaald worden. Onder meer tijdens de boottocht richting het kerkje van Sandfirden, waar de trouwceremonie plaatsvond. Enjoy like I did 🙂

 

“Niet normaal wat een prachtige foto’s allemaal! We hebben de hele avond zitten genieten, fantastisch gedaan!” – S. & D.

 
 

En daarna? Totale ontlading. Genieten op de boot. Koude biertjes, warme speeches en dikke tranen. Wat mij betreft de drie ingrediënten die van elke bruiloft een topdag maken. En deze variant, compleet met authentieke regenponcho’s en tenniskleding die recht uit de kist van Bjorn Borg leek te komen, was meer dan dat. Meer nog dan een love game. Dit was een overwinning in straight sets.

Dat ik als enige worst niet gekleed was in tennisoutfit en stiekem voor Nadal ben, vegen we even onder het tapijt, ok? Thanks 🙂

 
 
Many Many Thanks

Dank voor de interesse in mij als trouwfotograaf op jullie grote dag! Het is natuurlijk ongelooflijk belangrijk dat jullie mijn foto’s mooi vinden, maar dat jullie mij als persoon een al even mooie vent vinden, is in mijn ogen nog veel belangrijker. Ik wil jullie bruiloft fotograferen als een vriend met een camera, want geen klik is geen clicks. Samen uit, samen thuis. Samen lachen, samen huilen. Kennismaken? Heel graag.

 
Contact opnemen