Bohemian bruiloft op Heische Hoeve in Loosdrecht

 
 

Bohemian bruiloft op Heische Hoeve in Loosdrecht

 
 

Trouwen op de Heische Hoeve in Loosbroek is iets wat ik elk bruidspaar aan zou raden. Een heerlijke plek voor een zomerbruiloft met alles onder een dak. Onder een stralende zonnehemel trouwden Antoine en Kaye er in 2015.

Een geweldige, bruisende combinatie van Vlaamse en Britse feestvierders. Ik zou ze later nog veel vaker tegenkomen, want dankzij hun vertrouwen belandde ik bijvoorbeeld ook nog bij Antoines zus in Belgiƫ en bij Kayes bruidsmeisje Hannah voor haar bruiloft in Engeland.

Een dag met een lach en een traan, maar vooral veel plezier en een spetterend feest dat tot in de kleine uurtjes doorging. Dat krijg je met Belgen. Hieronder vind je een aantal van mijn favorieten.

 
 
Many Many Thanks

Dank voor de interesse in mij als trouwfotograaf op jullie grote dag! Het is natuurlijk ongelooflijk belangrijk dat jullie mijn foto’s mooi vinden, maar dat jullie mij als persoon een al even mooie vent vinden, is in mijn ogen nog veel belangrijker. Ik wil jullie bruiloft fotograferen als een vriend met een camera, want geen klik is geen clicks. Samen uit, samen thuis. Samen lachen, samen huilen. Kennismaken? Heel graag.

 
Contact opnemen