Bruiloft op Buitenplaats Beeckestijn en Landgoed Groenendaal

 
 

De bruiloft op Buitenplaats Beeckestijn en Landgoed Groenendaal van Nawar en Mandy

 
 

Bagdad. België. Beeldschoon. Bloemen. Borrels. Bruisend. Buikdanseres. Betoverend. Oh, en Buitjes. Want het tikkie druilerige weer was het enige ‘minnetje’ tijdens de verder za-li-ge bruiloft op Buitenplaats Beeckestijn en Landgoed Groenendaal van Nawar en Mandy.

Het bonte Irakees/Nederlands/Vlaams gezelschap maakte er een al even bonte dag van. Veel kleur, veel mooie woorden, prachtig trotse ouders en al even liefhebbende broers en zussen. Vooral de speech van Nawars broer Bashir, over opgroeien in Irak onder ‘Bonusdaddy’ Saddam, maakte een enorme indruk. Bij iedereen.

Luisterend met een hele dikke strot besefte hoe veel mazzel wij hier hebben in het westen. Om vervolgens met een dikke grijns ook te beseffen hoe extreem veel mazzel ik heb dat ik dat ook nog eens mag vastleggen.

Enjoy.

 

“Wat een pareltjes! Zo ongelooflijk mooi en de emoties zijn zo heerlijk om terug te zien. Zo hard bedankt om onze dag zo vast te leggen. Ze gaaf!” – Nawar & Mandy.

 
 
Many Many Thanks

Dank voor de interesse in mij als trouwfotograaf op jullie grote dag! Het is natuurlijk ongelooflijk belangrijk dat jullie mijn foto’s mooi vinden, maar dat jullie mij als persoon een al even mooie vent vinden, is in mijn ogen nog veel belangrijker. Ik wil jullie bruiloft fotograferen als een vriend met een camera, want geen klik is geen clicks. Samen uit, samen thuis. Samen lachen, samen huilen. Kennismaken? Heel graag.

 
Contact opnemen