De intieme vintage bruiloft van Peter en Femke

 
 

De waanzinnige vintage bruiloft van Peter en Femke

 
 

Het gaat niet om de locatie. Niet om budget. Niet om de show. Het zijn de mensen die bepalen of een bruiloft fantastisch is. De rest is de jus op het gerecht. En als alles samen komt, heb je magie. 

Het bovenstaande is mijn standaardantwoord als ik op een trouwdag mag vertellen over mijn werk. Ik heb het alleen al dit seizoen een keer of honderd herhaald.
Omdat ik het meen.

In het geval van Peter en Femke kwam alles samen, al was hun trouwdag voor mij persoonlijk net zo geslaagd geweest onder een witte partytent van de Action in de achtertuin. Zo’n dag dat je je een surfer voelt in de branding van Hawaii. Gedragen door een daverende, twintig meter hoge golf vol liefde en energie.

En dit is een kleine greep uit een hele rij foto’s van een bruidspaar en een bruiloft die me voor altijd bijblijven.

 

“We vinden je zo’n briljante fotograaf, je voelt alsof we er een vriend bij hebben en we zijn je MEGA dankbaar.” – Peter & Femke.

 
 

INFORMATIE VINTAGE BRUILOFT GROESBEEK

 
 
 
 
Many Many Thanks

Dank voor de interesse in mij als trouwfotograaf op jullie grote dag! Het is natuurlijk ongelooflijk belangrijk dat jullie mijn foto’s mooi vinden, maar dat jullie mij als persoon een al even mooie vent vinden, is in mijn ogen nog veel belangrijker. Ik wil jullie bruiloft fotograferen als een vriend met een camera, want geen klik is geen clicks. Samen uit, samen thuis. Samen lachen, samen huilen. Kennismaken? Heel graag.

 
Contact opnemen