Bruidsfotograaf Utrecht

 
 

Hoi, ik ben Jesse! Wat leuk om jullie te mogen verwelkomen op mijn website. Allereerst: van harte gefeliciteerd met jullie aanstaande bruiloft!

Als jullie op deze pagina zijn beland, zoeken jullie naar de beste bruidsfotograaf in Utrecht om jullie grote dag vast te leggen. Een monumentale klus, want besef goed dat je die fotograaf jouw eigen herinneringen toevertrouwt. Hoe je over 10 jaar terugkijkt op jouw trouwdag, en ik spreek uit ervaring, hangt voor een joekelgroot deel af van de foto’s. En dus van de klik die je met je fotograaf had. Het is wat mij betreft namelijk écht een kwestie van samen lachen, samen huilen.

De afgelopen jaren heb ik op veel verschillende locaties in Utrecht bruiloften gefotografeerd, waaronder Kasteel De Haar, Mereveld, de Hortus Botanicus, Sonnenborgh en (iets verder weg) Buitenplaats Sparrendaal.

Ik wil je graag wat van die trouwfoto’s en reacties erop van mijn bruidsparen laten zien. Als de emoties en energie je aanspreken, hoop ik dat ik de kans krijg om kennis te maken. In mijn DNA en stijl van fotograferen draait alles om jullie en jullie bruiloft. Op een journalistieke, pure en ongedwongen manier. En altijd met een gigantische grijns op m’n gezicht.

Mijn baan als bruidsfotograaf is namelijk een belevenis, omdat het voor de eeuwigheid is.

 
 

De bruiloft op Kasteel de Haar van Gert-Jan en Julie

 
 

Ik ben wel een man van traditie, zeker wat huwelijken betreft. En als mijn bruidsparen besluiten om elkaar pas bij het altaar voor het eerst te zien, weet ik dat die dag geramd zit. That moment simply never fails to amaze. Zo ook bij Gert-Jan en Julie. In 99 van de 100 gevallen is het de bruid die volschiet. Ditmaal was het andersom.

 
 

De bruiloft bij de Oude Hortus van Edward en Hester

 
 

Tussen Ed en Hes was het niet meteen raak. Hun bruiloft bij de Oude Hortus was dat daarentegen wel. Intimiteit in capslock en een bont palet aan kleuren als decor. Een schitterend contrast. Hun verhaal is, vind ik, absoluut de moeite waard.
En over de foto’s ben ik ook best te spreken =) 

 

“We werden wakker met kramp in onze kaken van een dag lang lachen en stralen. En jij hebt ons werkelijk omver geblazen met prachtige foto’s van de dag, waardoor we elke keer bij het kijken weer helemaal terug zijn in het moment. Heerlijk!” – Edward en Hester.

 

Bruiloft op Buitenplaats Sparrendaal

 
 

Ik rep op deze website meer dan eens over ‘geen klik is geen clicks’. Want dat meen ik. Nou, de klik die ik voelde met Jasper en Lianne knalde harder dan mijn Canons. En geloof me, die maken een klereherrie. Dat onderbuikgevoel werd op die prachtige dag in mei alleen maar bevestigd. Wat een prachtig stel, wat een warmte en wat een heerlijke emoties.

 

“Lieve Jesse, wat een eer dat jij onze fotograaf wilde zijn. We zijn nog elke dag zo intens blij met alle mooie foto’s. Ze zijn zooooo prachtig. We vonden het zo fijn dat je op onze bruiloft was! Liefs!” – Jasper en Lianne.

 
Meer bruidsreportages zien?

Dank voor jullie aandacht en interesse in mij als fotograaf! Nogmaals: uiteraard zijn jullie op zoek naar de beste bruidsfotograaf voor het vastleggen van jullie trouwdag en wie weet ben ik dat voor jullie! Daarvoor heb je natuurlijk wel meer beelden nodig dan de drie hierboven. Geen zorgen. Die heb ik.

 
Ja, ik wil (meer bruidsreportages zien)