Trouwen in de Oude Hortus in Utrecht

 
 

Ed en Hes trouwen in de Oude Hortus in Utrecht

 
 

Nee, vertelden ze me lachend tijdens ons kennismakingsgesprek. Het was niet meteen raak. En toch kwam Edwards uiteindelijke grote liefde letterlijk uit de hemel vallen. Soort van. Het enige wat hij namelijk hoefde te doen, was het danken van de weergoden. 

Want op het moment dat deze lovestory begint, zit Edward in een Utrechtse dansschool te wachten. Hij heeft salsa-les, maar geen danspartner. Enter Hester, die het lumineuze idee had opgedaan om op de fiets te komen. Je raadt het al: een dikke regenbui later werd ze als een verzopen kat in de armen van Edward gestuurd.

Ik kan me alleen maar voorstellen dat hij vervolgens geen fatsoenlijke danspas meer kon zetten. En zijn kans schoon zag om haar voor zich te winnen. De eerstvolgende date? Samen naar de film. The Theory of Everything. Da’s nog eens iets anders dan de gemiddelde romcom. Ik moet elke keer glimlachen als ik dat lees.

Maar één van de bekendste quotes van de hoofdrolspeler is deze: “One, remember to look up at the stars and not down at your feet. Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose, and life is empty without it. Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don’t throw it away.” Nou Stephen, Ed en Hes hebben geluisterd.

 

“We werden wakker met kramp in onze kaken van een dag lang lachen en stralen. En jij hebt ons werkelijk omver geblazen met prachtige foto’s van de dag, waardoor we elke keer bij het kijken weer helemaal terug zijn in het moment. Heerlijk!” – Edward en Hester.

 
Many Many Thanks

Dank voor de interesse in mij als trouwfotograaf op jullie grote dag! Het is natuurlijk ongelooflijk belangrijk dat jullie mijn foto’s mooi vinden, maar dat jullie mij als persoon een al even mooie vent vinden, is in mijn ogen nog veel belangrijker. Ik wil jullie bruiloft fotograferen als een vriend met een camera, want geen klik is geen clicks. Samen uit, samen thuis. Samen lachen, samen huilen. Kennismaken? Heel graag.

 
Contact opnemen