MIJN VISIE

 
 

Liefde. Bruiloft. Trouwfotograaf. Als afzonderlijke woorden zo concreet en toch zo uniek qua betekenis. Onlosmakelijk met elkaar verbonden en tegelijkertijd ook zo divers. Eigenlijk weet je bij die drie woorden precies wat en wanneer iets gebeurt en eigenlijk weet je ook helemaal niets. Ze zijn nooit hetzelfde, maar altijd anders. Gelukkig maar.

Ik ben Jesse van Kalmthout en ik maak journalistieke trouwreportages. Bewust en met volle overgave. Als je net als ik gelooft in de kracht van liefde en fotografie, is er niets mooiers te bedenken.

Jullie bruiloft en jullie grote dag is mijn grote uitdaging. Ik ben altijd op zoek naar dat ene moment. Die blik, die lach, die traan. Het liefst vanuit de schaduw en de achtergrond om jullie bruiloft weer te kunnen geven zoals die is bedoeld, soms met m’n neus midden in de actie, maar altijd met passie. Precies zoals ik zelf ben: vurig, met een open blik, energiek en spontaan. Ik lach en ik maak vrienden en vier het feest net zo hard mee als jullie zelf.

 
 

HOE IK WERK ALS TROUWFOTOGRAAF

 
 

Ik houd jullie een spiegel voor. Met foto’s van jullie bruiloft zoals de dag écht was. Niet regisseren, maar registreren is mijn toverwoord.

Ik maak foto’s waarin ik mezelf herken en die ik belangrijk vind. Van biggelende tranen tot bulderende lachen, blikken en bruisende momenten.

Je krijgt dus nooit de vraag om de jurk nog een keer aan te trekken of je vader nogmaals te omhelzen. Ik wil ook geen bruidsshoot met geforceerde poses, maar me juist net als jullie laten overrompelen door de mooiste dag van jullie leven. Ongedwongen, puur en relaxed.

Op de pagina Trouwreportages vinden jullie een greep uit mijn werk. Als dat aanspreekt, nodig ik jullie van harte uit voor een gesprek. Dan kunnen we elkaar eens goed in de ogen kijken om te zien of er een klik is en al jullie wensen bespreken. Dat vind ik niet alleen gezellig, maar ook nuttig. Zo kunnen we even aan elkaar snuffelen en weten jullie meteen wat je in huis haalt.

 

“We vinden je zo’n briljante fotograaf, je voelt alsof we er een vriend bij hebben en we zijn je MEGA dankbaar.” Peter & Femke

“Hoe typische huwelijksfoto’s er uitzien, kon ons eigenlijk niets schelen :). We zochten een ‘kameleon-fotograaf’ die échte foto’s maakt, met échte emoties en expressies. We zijn ongelooflijk blij met het resultaat.” – Alexander & Tine.

 

WAAR IK WERK ALS TROUWFOTOGRAAF

 
 

Ik ben als trouwfotograaf gevestigd in Roosendaal. Voor wat het waar is: de tijden dat ik voornamelijk in Noord-Brabant fotografeerde, zijn echt voorbij.  Ik cross wekelijks heel Nederland door en maakte journalistieke trouwreportages van Maastricht tot Friesland.

Zoeken jullie een trouwfotograaf voor een bruiloft in het buitenland – een zogenoemde Destination Wedding – ? Ik reis heel graag met jullie mee. Zo mocht ik in 2015 een trouwreportage maken op Sint-Eustatius en in Italië. In januari 2016 was ik voor een bruiloft in Caïro en in augustus mocht ik opnieuw naar het schitterende Piëmonte. In 2017 volgde een prachtige trip naar het Engelse Ascot en in 2018 vloog ik naar Umbrië.

 
 

WAT MOGEN JULLIE VERWACHTEN?

 
 

Een toffe, verzorgde gast die zijn werk op jullie trouwdag heel erg serieus neemt (ja, dat zweethoofd hierboven ben ik…) en zichzelf gelukkig wat minder. Iemand die geniet van de liefde en contact met anderen.

Daarnaast mogen jullie rekenen op minstens 250 bewerkte foto’s waarmee ik jullie 250 keer wil laten stralen. Ook een met zorg samengesteld en handgemaakt trouwalbum hoort daarbij.

Ik ben Jesse. Ik ben trouwfotograaf, handel in liefde en geluk en vertel graag verhalen. Wanneer vertellen we jullie verhaal?

 
 
TARIEVEN

Nu je op dit punt bent gekomen ben je waarschijnlijk benieuwd naar wat ik jullie concreet aanbied. Op mijn Tarieven pagina vinden jullie meer praktische informatie.

 
TARIEVEN