TARIEVEN

 
 

Mijn trouwreportages beginnen bij 1695 euro voor zes uur fotografie.

Dit is inclusief:

  • de mooiste en volledig nabewerkte foto’s digitaal aangeleverd op hoge resolutie (minimaal 250)
  • een prachtig, handgemaakt highlight trouwalbum van 20×15 centimeter met 30 pagina’s
  • een wedding slideshow met de highlights van de dag. Dit zijn mijn 50-80 favoriete foto’s in een slideshow van 3 á 4 minuten
  • online gallery om alle foto’s te delen met vrienden en familie
  • reiskosten binnen Nederland en Vlaanderen
  • btw

Een reportage is met extra uren uit te breiden tot een compleet verslag van de hele dag (€150/uur). Zo ben ik gemiddeld tussen de 10 en 14 uur aanwezig bij een huwelijk. Dat vind ik zelf ook prettig, want ik geloof in het vastleggen van een verhaal dat over de hele dag gaat, dus van getting ready tot en met (een gedeelte van) het trouwfeest.

 

De foto vat het gevoel van de dag heel goed samen: zo onbeschrijfelijk bijzonder, omringd door familie, vrienden en de natuur, en Dani & ik op weg naar het volgende avontuur. De foto is alles.

 

TROUWALBUM(S)

 
 

Het upgraden naar een tijdloos, luxe en schitterend trouwalbum in een groter formaat behoort vanzelfsprekend ook tot de mogelijkheden.

Luxe, handgemaakte albums beginnen bij 500 euro voor een exemplaar van 25×35 centimeter met 30 bladzijden. Ook Fine art-albums, met schitterende, matte afdrukken zijn leverbaar, net als ouderalbums.

Vraag naar de prijslijst om alle mogelijkheden te bekijken.

 

“Jesse straalt van nature zo’n enorme bak gezelligheid en warmte uit dat zelfs de meest verlegen en introverte gast helemaal loskwam in zijn bijzijn.” – Debbie & Ebram.

 

KENNIS MAKEN MET ELKAAR

 
 

Jullie hebben m’n foto’s gezien. Mijn verhaal gelezen. Mijn bewijsstukken bekeken. Klikt het? Zegt jouw onderbuik dat we de perfecte match zijn? Dat je mij op jouw bruiloft ziet rondlopen? Mooi. Waar wacht je nog op =)

 

Jesse van Kalmthout
Roosendaal, Noord-Brabant, NL
KVK: 54457483

jesse@bestmanweddings.nl

Tel +31 6 317 713 47