TARIEVEN

 
 

Mijn trouwreportages beginnen bij 1995 euro voor acht uur fotografie.

Dit is inclusief:

  • de mooiste en volledig nabewerkte foto’s digitaal aangeleverd op hoge resolutie (minimaal 250)
  • een prachtig, handgemaakt highlight trouwalbum van 20×15 centimeter met 30 pagina’s
  • een wedding slideshow met de highlights van de dag. Dit zijn mijn 50-80 favoriete foto’s in een slideshow van 3 á 4 minuten
  • online gallery om alle foto’s te delen met vrienden en familie
  • reiskosten binnen Nederland en Vlaanderen
  • btw

Een reportage is met extra uren uit te breiden tot een compleet verslag van de hele dag (€150/uur). Zo ben ik gemiddeld tussen de 10 en 14 uur aanwezig bij een huwelijk. Dat vind ik zelf ook prettig, want ik geloof in het vastleggen van een verhaal dat over de hele dag gaat, dus van getting ready tot en met (een gedeelte van) het trouwfeest.

 

“It’s very hard to choose a single favourite but if forced to I think we’d go for the dancing photo with Hannah being twirled with our shadows on the wall. We think it feels Peter Pan-like. It captures the joy of the moment and is such skilled composition that it always gets a “wow, how did they take that photo?!” – Jake en Hannah

 

TROUWALBUM(S)

 
 

Het upgraden naar een tijdloos, luxe en schitterend trouwalbum in een groter formaat behoort vanzelfsprekend ook tot de mogelijkheden.

Luxe, handgemaakte albums beginnen bij 500 euro voor een exemplaar van 25×35 centimeter met 30 bladzijden. Ook Fine art-albums, met schitterende, matte afdrukken zijn leverbaar, net als ouderalbums.

Vraag naar de prijslijst om alle mogelijkheden te bekijken.

 

“Jesse straalt van nature zo’n enorme bak gezelligheid en warmte uit dat zelfs de meest verlegen en introverte gast helemaal loskwam in zijn bijzijn.” – Debbie & Ebram.

 

DESTINATION WEDDINGS

 
 

Jullie vinden trouwen in Nederland nog niet bijzonder genoeg en zoeken het verder weg? Ik ga heel graag met jullie mee en mocht al huwelijken vastleggen in onder meer EgypteSint-Eustatius, Engeland en Italië.

 

Jesse van Kalmthout
Roosendaal, Noord-Brabant, NL
KVK: 54457483

jesse@bestmanweddings.nl

Tel +31 6 317 713 47