Erik en Sonja trouwen op het strand bij beachclub Tulum in Noordwijk

 
 

Erik en Sonja trouwen op het strand bij beachclub Tulum in Noordwijk

 
 

Trouwen op het strand bij beachclub Tulum in Noordwijk, en zeker dit huwelijk van Erik en Sonja, is een dag om niet snel te vergeten. Niet alleen vanwege de prachtige locatie, pal op hét strand van Nederland en toch intiem, maar ook omdat ik ditmaal als assistent-bruisdfotograaf mee was. Bij de laatste bruiloft van mijn geliefde collega Danielle, wiens huwelijk ik vorig jaar mocht fotograferen.  

Close-ups is wat ze wat me verlangde en dus ook kreeg. En mooie momenten waren er volop. Zodra je in dit vakgebied workshops gaat volgen, wordt het belang van handen er al rap ingehamerd. Je handen geven namelijk ontzettend veel weg. Eén glimps op mijn favorieten hieronder en je snapt vast wat ik bedoel.

Het is zonneklaar wanneer een bruidspaar nog steeds smoorverliefd is op elkaar en ditmaal spatte het eraf. Wat me – naast een heleboel lol, nog meer zand tussen m’n tenen, een All Blacks-waardige rugbyduik op het bruidsboeket en een hilarische plaspauze – misschien nog wel het allermeest bij zal blijven, is Erik en Sonjas affectie richting dochter Veda en vice versa. Kijk zelf maar.

 
 

Informatie

 
 
 
 
Many Many Thanks

Dank voor de interesse in mij als trouwfotograaf op jullie grote dag! Het is natuurlijk ongelooflijk belangrijk dat jullie mijn foto’s mooi vinden, maar dat jullie mij als persoon een al even mooie vent vinden, is in mijn ogen nog veel belangrijker. Ik wil jullie bruiloft fotograferen als een vriend met een camera, want geen klik is geen clicks. Samen uit, samen thuis. Samen lachen, samen huilen. Kennismaken? Heel graag.

 
Contact opnemen