Bruidsfotograaf Maastricht

 
 

Hoi, ik ben Jesse! Wat leuk om jullie te mogen verwelkomen op mijn website. Allereerst: van harte gefeliciteerd met jullie aanstaande bruiloft!

Als jullie op deze pagina zijn beland, zoeken jullie naar de beste bruidsfotograaf in Maastricht om jullie grote dag vast te leggen. Een monumentale klus, want besef goed dat je die fotograaf jouw eigen herinneringen toevertrouwt. Hoe je over 10 jaar terugkijkt op jouw trouwdag, en ik spreek uit ervaring, hangt voor een joekelgroot deel af van de foto’s. En dus van de klik die je met je fotograaf had. Het is wat mij betreft namelijk écht een kwestie van samen lachen, samen huilen.

De afgelopen jaren heb ik op vele verschillende locaties in Maastricht bruiloften gefotografeerd, waaronder het sublieme Château Neercanne, Buitenplaats Vaeshartelt en Château De Raay.

Ik wil je graag wat van die trouwfoto’s en reacties erop van mijn bruidsparen laten zien. Als de emoties en energie je aanspreken, hoop ik dat ik de kans krijg om kennis te maken. In mijn DNA en stijl van fotograferen draait alles om jullie en jullie bruiloft. Op een journalistieke, pure en ongedwongen manier. En altijd met een gigantische grijns op m’n gezicht.

Mijn baan als bruidsfotograaf is namelijk een belevenis, omdat het voor de eeuwigheid is.

 
 

DE BRUILOFT OP CHATEAU NEERCANNE VAN KO EN MEREL

 
 

Proost! Dankzij Ko en Merel mocht ik een dikke streep trekken op mijn bucket list, waar het schitterende Château Neercanne de headlines domineerde. Het was al even majestueus als ik mezelf voorstelde, en dat gold zeker ook voor deze trouwdag. Prachtige momenten, veel plezier, veel muziek en, hoe kan het ook anders met een Limburgse bruid, een dijk van een feest op de koop toe.

 
 

JURGEN EN NANCY TROUWEN OP BUITENPLAATS VAESHARTELT

 
 

Ik ben, al het ook maar éven kan, niet van de geposeerde foto’s. Ook bij een fotoshoot wil ik het liefst registreren en niet regisseren. Maar ja: bij het huwelijk op Buitenplaats Vaeshartelt van Jurgen en Nancy verscheen er ineens een bus van een ballonvaartbedrijf. Het leek hen wel een handige plaats om die ballon de lucht in te krijgen. Prima, het leek mij namelijk ook wel een handige plaats om ongewone trouwfoto’s te maken =)

 

“Het is echt een super mooie reportage geworden!! Vooral een aantal van de feest foto’s zijn echt geweldig met veel karakter en emotie. We zijn zeer tevreden!” – Ko en Merel.

 

ROB EN TONNIE TROUWEN OP CHATEAU DE RAAY

 
 

Een zonnig bruidspaar en een zonnige dag. Als ik terugdenk aan Rob en Tonnie, kan ik niet anders dan grijnzen. Als enige Brabander tussen rasechte Limburgers wist ik precies wanneer ze mij moesten hebben. Dat was namelijk het enige moment waarop het dialect overschakelde naar Nederlands =)

 
 
Meer bruidsreportages zien?

Dank voor jullie aandacht en interesse in mij als fotograaf! Nogmaals: uiteraard zijn jullie op zoek naar de beste bruidsfotograaf voor het vastleggen van jullie trouwdag en wie weet ben ik dat voor jullie! Daarvoor heb je natuurlijk wel meer beelden nodig dan de drie hierboven. Geen zorgen. Die heb ik.

 
Ja, ik wil (meer bruidsreportages zien)