Bruidsfotograaf Amsterdam

 
 

Hoi, ik ben Jesse! Wat leuk om jullie te mogen verwelkomen op mijn website. Allereerst: van harte gefeliciteerd met jullie aanstaande bruiloft!

Als jullie op deze pagina zijn beland, zoeken jullie naar een trouwfotograaf in Amsterdam om jullie grote dag vast te leggen. Een monumentale klus, want besef goed dat je die fotograaf jouw eigen herinneringen toevertrouwt. Hoe je over 10 jaar terugkijkt op jouw trouwdag, en ik spreek uit ervaring, hangt voor een joekelgroot deel af van de foto’s. En dus van de klik die je met je fotograaf had. Het is wat mij betreft namelijk écht een kwestie van samen lachen, samen huilen.

De afgelopen jaren heb ik op veel verschillende locaties in Amsterdam bruiloften gefotografeerd, waaronder in Krijtmolen d’Admiraal, de Westerliefde, het Scheepvaartmuseum, Huize Frankendael, Arendshoeve Garden of Amsterdam, kerk De Duif, Hotel Arena en Hangar.

Ik wil je graag wat van die trouwfoto’s en reacties erop van mijn bruidsparen laten zien. Als de emoties en energie je aanspreken, hoop ik dat ik de kans krijg om kennis te maken. In mijn DNA en stijl van fotograferen draait alles om jullie en jullie bruiloft. Op een journalistieke, pure en ongedwongen manier. En altijd met een gigantische grijns op m’n gezicht.

Mijn baan als bruidsfotograaf is namelijk een belevenis, omdat het voor de eeuwigheid is.

 
 

Fearless Award bij Hangar Amsterdam

 
 

De award die ik won met deze foto van Marianne en Michael geeft alleen maar extra glans aan één van mijn meest favoriete bruiloften ever. Een super charismatische Engelsman met Indiase roots en een goedlachse, oer-Hollandse meid. De clash van culturen is echt een voorrecht om mee te mogen maken. Liefde en plezier als universele taal.

 

“Holy shit Jesse. The photo’s are so epic! We love them. Exactly what we hoped for and expected from you: colourful, vibrant, fluid and with a lot of emotion captured. Not sure how you did it as you’re so relaxed and float around. Really amazing and we’re very happy!” – Michael en Marianne.

 

Fearless Award van Vincents en Dieuwertjes bruiloft in de Westerliefde in Amsterdam

 
 

Jump for joy! Weer een feestfoto (ja, ik houd van een feestje), weer een Fearless; de Champions League onder de awards voor trouwfotografen. Spontane bruid, spontane actie, spontane foto.

 

“Oh man, these pictures look amazing. You captured an unforgettable day for us. That’s massive. We’re also happy we met a really nice guy. Thank you!” – Max en Patty. 

 

This is Reportage Award in Hotel Arena

 
 

Wat goed is, komt van ver. Dat verklaarde Max over zijn Nederlandse Patty. Dat gold andersom net zo goed. Max en zijn meute joods-Argentijnse vrienden waren massaal naar Amsterdam gereisd voor de bruiloft in Hotel Arena. Het feest begon om 20.30 en het feest BEGON om 20.30. Pandemonium. Iedereen in de gordijnen, ik hangend over de balustrade op tien meter hoogte. Flitsers klaar. Wachten op het moment. Klik.

 
 
Meer bruidsreportages zien?

Dank voor jullie aandacht en interesse in mij als fotograaf! Nogmaals: uiteraard zijn jullie op zoek naar de beste bruidsfotograaf voor het vastleggen van jullie trouwdag en wie weet ben ik dat voor jullie! Daarvoor heb je natuurlijk wel meer beelden nodig dan de drie hierboven. Geen zorgen. Die heb ik.

 
Ik wil meer bruidsreportages zien van Jesse