Erik-Jan, Trudy en een hoop oude liefde

 
 

We schrijven de nazomer van 1992, het Gertrudiscollege in Roosendaal. Een middelbare school waar een blond meisje zich meldde voor de eerste dag brugklas en meteen een heel contingent West-Brabantse jongens het hoofd op hol bracht. Ik geloof niet dat ze zich anno 2015 veel zorgen hoeft te maken, maar geloof me, in die tijd stonden de gegadigden voor Trudy in de rij. Aan elke vinger drie rijen breed, tien man diep. Minstens. En ik stond er ook tussen, beken ik ruiterlijk.

Erik-Jan, toffe gast die hij is, maakte zich destijds bij mijn leeftijdgenoten dan ook allesbehalve populair toen hij er met de hoofdprijs vandoor ging. Misschien dat een enkeling nog enige (stille) hoop koesterde, maar de billen van de beste man (haar woorden, trouwens) bleken over een dermate houdbaarheidsdatum te beschikken dat de kapers op de kust lijdzaam moesten toezien hoe ze definitief voor elkaar kozen. En na twee prachtige kinderen werd de liefde voor elkaar eind augustus 2014 ook officieel beklonken.

Ik zag in de tranen in haar ogen dat het haar ernst was. Oordeel zelf.

 

“Flabbergasted! Dat waren we bij het zien van het eerste tipje van de sluier van de foto’s van onze dag! En nog ‘flabbergasterder’ bij het zien van de totale reportage! Tranen met tuiten…nog maar eens! Wat een vakman!” – Erik-Jan & Trudy.

 

Loveletter

 
 

Wat ze er zelf van vonden?

“Flabbergasted! Dat waren we bij het zien van het eerste tipje van de sluier van de foto’s van onze dag! En nog ‘flabbergasterder’ bij het zien van de totale reportage! Tranen met tuiten…nog maar eens! Wat een vakman is Jesse! Meteen in het eerste gesprek klikte het (nou ja, eerste…. ; ))) . We hadden een ontzettend goed gevoel bij Jesse als persoon en over zijn kwaliteiten. En dat fijne gevoel is een must bij zo’n belangrijk onderdeel van je trouwdag. We hoefden niet verder te zoeken!! Het was heerlijk relaxt en de sfeer was TOP!

Nogmaals veel dank voor het waanzinnig mooi vastleggen van deze prachtdag! En laten we vooral de afsluiting met het overheerlijk toetje niet vergeten: het winnen van een Award bij De Masters of Dutch Wedding Photography met een foto van ons, genomen na het voorlezen van onze geloften. TROTS!”

 
 

TROUWFOTOGRAAF ROOSENDAAL

 
 

TrouwlocatieAnno 1810
FotolocatieRozenven, Visdonk
DinerlocatieLe Jardin