Vincent en Heleen trouwen op Heische Hoeve in Loosbroek

 
 

Vincent en Heleen trouwen op Heische Hoeve in Loosbroek

 
 

Een muur van zonnebrillen. Dat is het eerste wat in me opkomt als ik terugdenk aan Vincent en Heleens bruiloft op de Heische Hoeve in Loosbroek. Zij troffen de werkelijk perfecte weersomstandigheden voor een trouwlocatie die zich bij uitstek leent voor een zomerbruiloft.

Dat iedereen zo heerlijk straalde achter die brilletjes, had natuurlijk ook te maken met de onmiskenbare gezelligheid en gemoedelijkheid die Brabanders als een soort aura met zich meedragen bij elke bruiloft die ik mag fotograferen.

Combineer dat met lange tafels met lekker eten (en veel drinken), warme woorden en een heerlijk enthousiast feest en je hebt volgens mij een topdag. Afijn: kijk zelf maar.

 

“Wij hebben echt onwijs genoten en herbeleven het plezier steeds weer, kijkende naar de foto’s! Superveel dank voor alle pareltjes.” – Vincent en Heleen.

 
Many Many Thanks

Dank voor de interesse in mij als trouwfotograaf op jullie grote dag! Het is natuurlijk ongelooflijk belangrijk dat jullie mijn foto’s mooi vinden, maar dat jullie mij als persoon een al even mooie vent vinden, is in mijn ogen nog veel belangrijker. Ik wil jullie bruiloft fotograferen als een vriend met een camera, want geen klik is geen clicks. Samen uit, samen thuis. Samen lachen, samen huilen. Kennismaken? Heel graag.

 
Contact opnemen