Vincent en Dieuwertje

 
 

Trouwfotograaf Amsterdam - bruiloft Vince & Dee

 
 

Oprecht. Vrolijk. Liefdevol. Warm. Als ik Vincent en Dieuwertje in vier woorden zou moeten betitelen, dan zijn het deze. Dit is het verhaal van hun bruiloft in Amsterdam en zelden dekte de naam van de feestlocatie, Westerliefde, de lading zo goed.

Ik leerde hen vorig jaar kennen bij de bruiloft van Antoine en Kaye en ditmaal waren de rollen omgedraaid met Dieuwertje in het wit en Kaye als bruidsmeisje. En behalve de locatie – van een landelijke zomerbruiloft bij Heische Hoeve naar de charme van Mokum – was dat eigenlijk het enige merkbare verschil.

Het grootste gedeelte van de gasten was toen ook al van de partij en de bekende gezichten zorgden opnieuw voor een waanzinnige dag. Ik voelde me net als toen een vriend met een camera en geen moment een fotograaf. Dat zijn de mooiste. En als je dan boezemvriend Leonard bij je hebt als collega, zit je helemaal gebeiteld.

En dat feest, mensen. Dat feest… See for yourselves.

 

“Wij zitten nog steeds na te genieten van alle prachtige foto’s.  Wat is het een genot om alles terug te zien, en al helemaal als het zulke fantastische shots zijn. Echt klasse!” – Vincent en Dieuwertje.

 
Many Many Thanks

Dank voor de interesse in mij als trouwfotograaf op jullie grote dag! Het is natuurlijk ongelooflijk belangrijk dat jullie mijn foto’s mooi vinden, maar dat jullie mij als persoon een al even mooie vent vinden, is in mijn ogen nog veel belangrijker. Ik wil jullie bruiloft fotograferen als een vriend met een camera, want geen klik is geen clicks. Samen uit, samen thuis. Samen lachen, samen huilen. Kennismaken? Heel graag.

 
Contact opnemen