Trouwen op Kasteel Oud-Poelgeest

 
 

Tijmen en Marjolein trouwen op Kasteel Oud-Poelgeest

 
 

Trouwen op Kasteel Oud-Poelgeest is een feestje. Zeker als je als bruidsfotograaf een bruidspaar krijgt doorverwezen van compagnon en boezemvriend Leonard Walpot. Ik ben hem tot op de dag van vandaag dankbaar voor zijn drukke agenda. Anders was hij er namelijk vandoor gegaan met Tijmen en Marjolein :).

Ze namen de moeite om naar Roosendaal te komen voor een persoonlijke kennismaking. Ik opende de voordeur en werd allereerst verrast door een buitengewoon mooie jongedame. En Tijmen. Die had buitengewoon mooie schoenen aan, weet ik nog.

Ze vertelden me dat de vonk oversloeg in de plaatselijke kroeg en dat vuur bleef branden tijdens hun studententijd in Leiden. In een tijd waarin stabiele relaties allerminst vanzelfsprekend meer zijn, vind ik dat een mooie prestatie. Van Marjolein dan, want nogmaals: Tijmen kon ik alleen maar gelijk geven ;).

Op een prachtige nazomerdag in Oegstgeest zou hun liefde bezegeld worden. Kasteel Oud-Poelgeest en de aankleding van Te Leuk Trouwen. Ik zat stuiterend op mijn stoel en werd nog veel vrolijker van het dagprogramma. “We denken aan veel buiten, mooie natuur, veel lichtjes en mooie decoratie, omringd door vrienden en familie, goed eten en uiteraard heerlijke wijnen. Ook willen wij in de middag een wijnproeverij organiseren, met de boot naar de kerk, een lang diner met aansluitend een goed feest. Deze dag willen wij uiteraard mooi vastgelegd hebben en het sprak ons erg aan dat jij ook een focus hebt op het fotograferen van mooie details: de spontane momenten, de grappige anekdotes en de reacties van ons, van vrienden en familie.”

Nou: dan heb je me gewonnen. En dit is het resultaat.

 

“Wat waren jullie fantastisch. Jullie ontspannen aanwezigheid, gulle lach en oprechte interesse maakte dat jullie er helemaal bij hoorde. Wij zijn jullie ontzettend dankbaar en zijn helemaal weg van de foto’s.” – Tijmen en Marjolein

 
 

Locatie: Kasteel Oud-Poelgeest

Second shooter: Frédérique van Osta

 
 
Many Many Thanks

Dank voor de interesse in mij als trouwfotograaf op jullie grote dag! Het is natuurlijk ongelooflijk belangrijk dat jullie mijn foto’s mooi vinden, maar dat jullie mij als persoon een al even mooie vent vinden, is in mijn ogen nog veel belangrijker. Ik wil jullie bruiloft fotograferen als een vriend met een camera, want geen klik is geen clicks. Samen uit, samen thuis. Samen lachen, samen huilen. Kennismaken? Heel graag.

 
Contact opnemen