Trouwen op Buitenplaats Vaeshartelt in Maastricht

 
 

Tycho en Anne trouwen op Buitenplaats Vaeshartelt in Maastricht

 
 

Eén van de vele voordelen van een huwelijk en het werk van trouwfotograaf: je komt nog eens ergens. En dat geldt niet alleen voor mijzelf, maar zeker ook voor de gasten. Trouwen op Buitenplaats Vaeshartelt in Maastricht op z’n Tycho en Anne’s betekende namelijk voor velen letterlijk een trip door het hele land en in sommige gevallen zelfs over de halve aardbol.

Want ja, je kunt natuurlijk prima trouwen in Amsterdam, maar dat geeft allerminst het gevoel van een weekend weg als je daar zelf toch al woont. En dus besloten ze samen met hun voornamelijk Friese, Apeldoornse, Amsterdamse en Afrikaanse vrienden en familie af te zakken naar het verre zuiden.

Het werd een letterlijk schitterende trouwdag op een vroege zaterdag in april. Volop zonneschijn, warme woorden, veel tranen en nog meer gelach. Een dag waarop opa en oma net zo in een deuk lagen tijdens de ceremonie als de gasten bij de Backstreet Boys-achtige rap-act tijdens het feest. Een dag waarna je zelf op een roze wolk weer in de auto stapt en je zegeningen telt.

 

“Huilende emoji’s. We hebben de foto’s al duizend keer bekeken. Heeeeeeel mooi en súper bedankt!” – Tycho en Anne. 

 
Many Many Thanks

Dank voor de interesse in mij als trouwfotograaf op jullie grote dag! Het is natuurlijk ongelooflijk belangrijk dat jullie mijn foto’s mooi vinden, maar dat jullie mij als persoon een al even mooie vent vinden, is in mijn ogen nog veel belangrijker. Ik wil jullie bruiloft fotograferen als een vriend met een camera, want geen klik is geen clicks. Samen uit, samen thuis. Samen lachen, samen huilen. Kennismaken? Heel graag.

 
Contact opnemen