Nick en Daisy’s bruiloft op Hooge Vuursche in Baarn

 
 

Nick en Daisy's bruiloft op Hooge Vuursche in Baarn

 
 

Ik krijg ongelooflijk vaak de opmerking  dat trouwfoto’s maken vast een fantastisch beroep moet zijn. Steevast knik en glimlach ik van – zeker bij een bruiloft op Hooge Vuursche in Baarn. En laat ik ze de redenen zelf aandragen. ‘Altijd feest’, ‘iedereen gelukkig’, ‘herinneringen vastleggen’ komen sowieso voorbij. Klopt allemaal. Maar soms word je er, helaas, ook aan herinnerd dat het leven niet altijd vrolijk meewerkt. Dat niet al je geliefden zo’n mooie dag kunnen maken. 

Op de bruiloft van Nick en Daisy, bijvoorbeeld. En zelfs op het laatste moment. Nicks vader kon er, zo begrepen we ‘s ochtends, niet bij zijn. Domper. Effe slikken. Dus wat doe je dan? Simpel. Fotoshoot skippen en op weg naar de Hooge Vuursche in Baarn de afslag ziekenhuis pakken. En hoe ik soms ook kan grommen om het gebruik van mobieltjes op bruiloften: dit was dé uitzondering. Anders had pap alle mooie momenten, en die waren er plenty, moeten missen.

En werd er ook nog gelachen. Oh zeker. Het begrip ‘Nick is een gouden pik’ heeft sinds die mooie dag in mei een dubbele betekenis 😉

 

“Je ziet alle emoties die we voelden! Stralen van vreugde, tranen van geluk en het verdriet om de afwezigheid van onze dierbare vaders. Deze foto’s beschrijven alles voor ons.” – Nick & Daisy.

 
 
Many Many Thanks

Dank voor de interesse in mij als trouwfotograaf op jullie grote dag! Het is natuurlijk ongelooflijk belangrijk dat jullie mijn foto’s mooi vinden, maar dat jullie mij als persoon een al even mooie vent vinden, is in mijn ogen nog veel belangrijker. Ik wil jullie bruiloft fotograferen als een vriend met een camera, want geen klik is geen clicks. Samen uit, samen thuis. Samen lachen, samen huilen. Kennismaken? Heel graag.

 
Contact opnemen