Huwelijksfotograaf Sint-Niklaas en Waasmunster

 
 

Huwelijksfotograaf Sint-Niklaas en Waasmunster - Tom en Pauline

 
 

In een Vlaams café zou ik een beroerd teamlid zijn bij elke pubquiz, maar vraag mij welke Belg er op de eerste dag van de Olympische Spelen van Rio goud won en ik flap er tot het einde der tijden onmiddellijk ‘Greg van Avermaet, 6 augustus’ uit. En daar mag ik Antoine voor bedanken. Want dankzij hem en zijn echtgenote Kaye was ik op die dag ook de huwelijksfotograaf bij zijn zus Pauline en haar Tom.

De prestatie van de wielrenner was bovendien Antoines eerste zin van zijn speech. Om zijn zus te plagen met een andere bijzondere gebeurtenis. Daar zat ik dan, camera in de aanslag en als enige Hollander tussen een grote groep bulderende en juichende Vlaamse feestneuzen. Precies zoals ik ze vorig jaar had leren kennen en precies zoals ik me toen ook al voelde. Als lid van de familie.

Het was opnieuw intens en liefdevol. Een dag waar ik op het gezicht van Pauline zo’n beetje elke emotie kon aflezen. Een dag waarop de servetten naast tranen wegdeppen ook weer gebruikt werden voor die knoepert van een feesthit van Michel Sardou. Een dag die ik weer voor altijd bij me draag. <3

 

“Het was ‘pure joy’ om je tussen ons te hebben.  Alles straalde en dat heb je perfect gecaptured! Je bent een rockstar!” – Pauline en Tom.

 

INFORMATIE

 
 

Trouwlocatie: Sint-Rochuskerk
Feestlocatie: Zilte Zoen

 
 
Many Many Thanks

Dank voor de interesse in mij als trouwfotograaf op jullie grote dag! Het is natuurlijk ongelooflijk belangrijk dat jullie mijn foto’s mooi vinden, maar dat jullie mij als persoon een al even mooie vent vinden, is in mijn ogen nog veel belangrijker. Ik wil jullie bruiloft fotograferen als een vriend met een camera, want geen klik is geen clicks. Samen uit, samen thuis. Samen lachen, samen huilen. Kennismaken? Heel graag.

 
Contact opnemen