Herfstbruiloft op de Veluwe

 
 

DE HERFSTBRUILOFT OP DE VELUWE VAN JONATHAN EN MIRIAM

 
 

Zo’n dag die al maanden met dikke rode stift en allerlei reminders op de kalender stond: de herfstbruiloft op de Veluwe van Jonathan en Miriam. Zo’n dag die precies zo verliep als ik hoopte en al mijn verwachtingen waarmaakte. Warm als een tropisch eiland op een druilerige dag in oktober.

Om te trouwen in de herfst moet je wel een beetje lef hebben. Althans, als je het zo aanpakt als deze ultieme levensgenieters. Want waarom zou je alles binnen doen als je zelf zo graag buiten bent. Niet, dus. Je verzamelt gewoon een lading parasols, kachels, plaids en genoeg proviand voor een heel leger en viert het in de buitenlucht.

Dit alles tegen een decor van schitterende herfstkleuren en omringd door een select gezelschap dat het met al die prachtige emoties, doldwaze grappen en onophoudelijke gelach geen seconde koud kan hebben gehad. Nou ja, misschien tijdens de huifkarrentocht richting de Eikelhut ;-). Gelukkig zat ik de mazzelpik in de koets met het bruidspaar, waar we genoten van Italiaanse wijn en kaas. Zoals de hele dag keihard genieten was.

 

 

INFORMATIE HERFSTBRUILOFT VELUWE

 
 

LocatieHuisje James
Second shooterMadelief Suijkerbuijk

 
 
Many Many Thanks

Dank voor de interesse in mij als trouwfotograaf op jullie grote dag! Het is natuurlijk ongelooflijk belangrijk dat jullie mijn foto’s mooi vinden, maar dat jullie mij als persoon een al even mooie vent vinden, is in mijn ogen nog veel belangrijker. Ik wil jullie bruiloft fotograferen als een vriend met een camera, want geen klik is geen clicks. Samen uit, samen thuis. Samen lachen, samen huilen. Kennismaken? Heel graag.

 
Contact opnemen