De foto’s van het koninklijk huwelijk van Iris en Prins Mark

 
 

Het koninklijk huwelijk van Iris en Prins Mark

 
 

Okay, toegegeven: het was geen Prins Harry (gelukkig), noch Meghan Markle (helaas pindakaas). En geen Windsor Castle, maar het Oude Raadhuis in Roosendaal. Maar ik durf te wedden dat zij in geen lichtjaren zo’n gave, pure en pompende dag hadden als ik bij mijn eerste eigen royal wedding. Dit is het verhaal van Iris en haar prins Mark.

Mark is officieel geen Majesteit en al absoluut geen Oranje-Nassau. Maar Iris stapte deze zomer niet alleen in het huwelijksbootje met een lid van het Roosendaalse koninklijk huis, maar tevens de allerbekendste man in heel 0165.

De tekst gaat verder onder de eerste foto’s.

 

“WTF. Echt GEWELDIG FANTASTISCH TOF. Wauw wauw wauw, blij blij blij.” – Iris via Whatsapp na het zien van de slideshow op muziek.

 

Mark & Iris' Royal Wedding

 
 

De allerbekendste man van Roosendaal, dus. Want Mark ademt een aantal dingen, zoals muziek (vind ik leuk) en Ajax (vind ik beduidend minder leuk),  maar bovenal Carnaval. Het spát uit zijn poriën. En hier onder de rivieren, en in Tullepetaonestad in het bijzonder, is hij tijdens het vijfdaagse feestextravaganza de absolute ‘oogheid. Roosendaalse Royalty. De Priens met hoofdletter –P.

Zijn ‘Priensepak’ bleef uiteindelijk in de kast, en ook stak Iris een steekje voor z’n heuse Steek. Maar dat we samen de hele dag letterlijk en figuurlijk de polonaise liepen, staat vast. Ditmaal was poseren en zwaaien naar de meute verboden en de liefde vieren het gebod. Hieronder een greep uit mijn favorieten van – precies elf jaar en elf dagen samen – het koninklijk huwelijk van Mark en Iris 🙂

 

“Lieve fantastische Jesse. Wat een foto’s kun jij maken. Precies wat we wilden. De emoties die we terugzien. Je weet elke keer op het juiste moment te klikken. Wat een dikke glimlach hebben we op ons gezicht. Je hebt alle verwachtingen meer dan waargemaakt. Topfotograaf!!!! Duizend miljoen keer dank!” – Iris en Mark.

 
 
Many Many Thanks

Dank voor de interesse in mij als trouwfotograaf op jullie grote dag! Het is natuurlijk ongelooflijk belangrijk dat jullie mijn foto’s mooi vinden, maar dat jullie mij als persoon een al even mooie vent vinden, is in mijn ogen nog veel belangrijker. Ik wil jullie bruiloft fotograferen als een vriend met een camera, want geen klik is geen clicks. Samen uit, samen thuis. Samen lachen, samen huilen. Kennismaken? Heel graag.

 
Contact opnemen