De zomerbruiloft in Drenthe van Jona en Nicolette

 
 

De zomerbruiloft in Drenthe van Jona en Nicolette

 
 

Een vrouw met een binnen- en buitenkant van puur goud. Onbaatzuchtig en vrijgevig. Enthousiast, passievol, en een verhalenverteller. Waarschijnlijk exact de redenen waarom ik haar zo enorm waardeer. Maar waar ik het aan precies verdíénde dat Nicolette op mijn pad kwam, is me nog steeds een raadsel.

Het was maart 2016 toen ik een mailtje kreeg van Nancy. Ook al zo’n schat van een vrouw wiens bruiloft ik later zou fotograferen op Buitenplaats Vaeshartelt in Maastricht. Dat ze me stuurde dat een foto van mij van de bruiloft van Daniele en Eliza in een bruidsmodezaak in Maastricht stond, was al een hele leuke verrassing. Maar dat Nancy me stuurde dat ze vía Nicolette, ‘die ons ook gaat trouwen’, bij mij was terechtgekomen, deed m’n klep pas echt openvallen.

Zie je: Nicolette is niet alleen ook professioneel bezig om elke bruiloft zo mooi mogelijk voor jou te maken; ze had mij ondertussen al lang en breed als aanbevolen trouwfotograaf op haar eigen website staan. Zonder dat ik er ook maar iets van wist. Daar werd, en word, ik meer dan een beetje stil van.

Onze eerste kennismaking in Maastricht smaakte naar meer. En dat kreeg ik ook. Weliswaar helemaal aan de andere kant van het land, maar Nicolette hield woord en vroeg mij voor het fotograferen van haar eigen bruiloft in het Koloniekerkje in Wilhelminaoord. Een even waanzinnige eer als een waanzinnige dag vol zonneschijn, warme omhelzingen en nog warmere woorden.

 

“We willen je nog heel graag laten weten hoe blij we zijn met de keuze voor jou. Alles voelde goed en vertrouwd. Je was er, maar als één van ons. Iedereen liet ons weten hoe tof je bent. Bedankt dat je bent zoals je bent. We zijn intens aan het nagenieten.” – Jona en Nicolette.

 
Many Many Thanks

Dank voor de interesse in mij als trouwfotograaf op jullie grote dag! Het is natuurlijk ongelooflijk belangrijk dat jullie mijn foto’s mooi vinden, maar dat jullie mij als persoon een al even mooie vent vinden, is in mijn ogen nog veel belangrijker. Ik wil jullie bruiloft fotograferen als een vriend met een camera, want geen klik is geen clicks. Samen uit, samen thuis. Samen lachen, samen huilen. Kennismaken? Heel graag.

 
Contact opnemen