De strandbruiloft bij Witsand in Noordwijk van Bobby en Stephanie

 
 

De strandbruiloft bij Witsand in Noordwijk van Bobby en Stephanie

 
 

Laten we eerlijk zijn: als je als bruidspaar buiten wilt trouwen op een prachtig idyllisch plekje in het bos en daarna wilt feesten bij een strandclub, hoop je op zon. Wind door je haren en zand tussen je tenen. Of in elk geval droog weer. Of op z’n minst geen regen. You guessed it.

Bobby en Stephanie hadden op hun trouwdag alles mee, behalve het weer. En dan kun je twee dingen doen. Een gezicht trekken als een oorwurm en de hele dag mokken, óf zelf stralen van geluk. Ik denk dat het antwoord wel blijkt uit deze greep favorieten.

Een lach en een traan. Regen en (uiteindelijk toch nog) zonneschijn. Het is precies zoals het leven. Deze is voor Bobby, voor Stephanie en voor Frans. Wat mooi dat je de bruiloft van je zoon en schoondochter toch nog mee kon maken.

 

“Deze foto zegt alles voor ons. De magie van samen in het moment opgaan, met alle mensen waar wij zoveel van houden om ons heen. Het gevoel hebben dat je bijna uit elkaar spat van liefde.” – Bobby en Stephanie.

 
 

INFORMATIE

 
 

Locaties:
Vidaa
Witsand

 
 
Many Many Thanks

Dank voor de interesse in mij als trouwfotograaf op jullie grote dag! Het is natuurlijk ongelooflijk belangrijk dat jullie mijn foto’s mooi vinden, maar dat jullie mij als persoon een al even mooie vent vinden, is in mijn ogen nog veel belangrijker. Ik wil jullie bruiloft fotograferen als een vriend met een camera, want geen klik is geen clicks. Samen uit, samen thuis. Samen lachen, samen huilen. Kennismaken? Heel graag.

 
Contact opnemen