De bruiloft in Klooster Bethlehem in Haren van Markus en Iris

 
 

De bruiloft in Klooster Bethlehem in Haren van Markus en Iris

 
 

Trouwen in Klooster Bethlehem op z’n Markus en Iris is al net zo’n mix van something old & something new als de locatie zelf. Een mengsel van modern en traditioneel. Helemaal naar eigen zin op smaak gebracht.

Want allebei een ring? Nee hoor. Een bruidstaart? Non merci. Dag- en avondgasten? Doen we niet aan. Zoals het Bossche bourgondiërs betaamt, start je je trouwdag namelijk met een borrel. En daarna nog maar wat. Goede Italiaanse hap erbij en de dansvloer op. Maar tussendoor wel met oog voor die prachtige klassiekers: aan de arm van papa richting het altaar, elkaar daar voor het eerst zien. Prachtige speeches. Dikke tranen. Humor. Warmte. En dat alles tegen het magnifieke decor van een van de allermooiste trouwlocaties van Brabant. Kijk zelf maar.

 
 
Many Many Thanks

Dank voor de interesse in mij als trouwfotograaf op jullie grote dag! Het is natuurlijk ongelooflijk belangrijk dat jullie mijn foto’s mooi vinden, maar dat jullie mij als persoon een al even mooie vent vinden, is in mijn ogen nog veel belangrijker. Ik wil jullie bruiloft fotograferen als een vriend met een camera, want geen klik is geen clicks. Samen uit, samen thuis. Samen lachen, samen huilen. Kennismaken? Heel graag.

 
Contact opnemen