Bruiloft in Egypte

 
 

Bruiloft in Egypte - Ebram & Debbie

 
 

Terwijl ik dit tik is mijn lijf weer terug in Nederland. Mijn hart is echter nog steeds in Caïro. Afgelopen weekend mocht ik met boezemvriend en absolute topcollega Leonard iets magisch vastleggen: een bruiloft in Egypte.

Ik heb sindsdien tig keer de vraag gehad hoe ik het ervaren heb. Of het anders was. Of ik me onveilig heb gevoeld. Of ik blij was om weer thuis te zijn. Het simpele antwoord is dat het een absoluut magische ervaring was. Dat mijn blik enorm is verbreed. Dat ik gigantisch onder de indruk was van de Koptisch orthodoxe kerkdienst en genoten heb van de warmte die de Egyptische en Nederlandse gasten ons gaven.

En wat de bruid er zelf over te zeggen had?
“Wij, op onze beurt: waaaauww! Wat een geweldige foto’s, nu al! We zijn vandaag thuis gekomen na een hele fijne vakantie en zitten nog steeds op een roze wolk, het is moeilijk om aan iets anders te denken dan de geweldige bruiloft die we gehad hebben. De foto’s helpen ons de mooie momenten te herinneren en wat zijn het weer kunstwerkjes geworden. Echt fantastisch werk! We willen jullie nogmaals bedanken dat jullie naar Cairo afgereisd zijn om de bruiloft vast te leggen en ook om er simpelweg bij te zijn.

Jij (Leonard) was de fijne nuchtere blik en het afleidende praatje tijdens nerveuze momenten en Jesse straalt van nature zo’n enorme bak gezelligheid en warmheid uit dat zelfs de meest verlegen en introverte gast helemaal los kwam in zijn bij zijn. Een gouden duo!”

 

“Jesse straalt van nature zo’n enorme bak gezelligheid en warmte uit dat zelfs de meest verlegen en introverte gast helemaal loskwam in zijn bijzijn.” – Debbie & Ebram.

 

Bruiloft in Egypte

 
 

Photographed with Leonard Walpot for Best Men Weddings
Location: Raddison Blu Hotel, Cairo
Church: Archangel Michael

 
 
Many Many Thanks

Dank voor de interesse in mij als trouwfotograaf op jullie grote dag! Het is natuurlijk ongelooflijk belangrijk dat jullie mijn foto’s mooi vinden, maar dat jullie mij als persoon een al even mooie vent vinden, is in mijn ogen nog veel belangrijker. Ik wil jullie bruiloft fotograferen als een vriend met een camera, want geen klik is geen clicks. Samen uit, samen thuis. Samen lachen, samen huilen. Kennismaken? Heel graag.

 
Contact opnemen