Bruiloft bij Hunting Lodge in Rozendaal: Jasper en Irene

 
 

Jasper en Irene trouwen bij de Hunting Lodge in Rozendaal

 
 

De bruiloft bij de Hunting Lodge van Jasper en Irene betekende voor bij een ritje van Roosendaal naar Rozendaal. Een subtiel verschil en ondertussen een gigantische. Want die zitplek op de heuvel. Dat uitzicht op kasteel Rosendael. Gelderland in zijn sublieme glorie en wel even anders dan het biljartlaken dat West-Brabant heet 🙂 

We troffen een heerlijke zonnige dag en dat paste perfect bij deze twee geliefden. Dat verdienden ze wellicht ook wel, aangezien Jasper in Rome op zijn knie ging.

Wat me van deze bruiloft nog wel het meest is bijgebleven, is het gezicht van Irene’s vader toen hij met de bruid richting het altaar liep. Sinds ik zelf dochters heb, is de vader van de bruid elke keer ogenblikkelijk mijn beste vriend. De persoon wiens gezichtsuitdrukking ik op moment nadrukkelijk bestudeer. Omdat ik zo benieuwd ben hoe het voelt om mijn eigen meisjes op die manier vast te houden en dan los te laten.

Voor hem was het een onvergetelijk moment. Voor mij ook. En dat geldt ook voor de rest van de trouwdag. Die was heerlijk van voor naar achter, en de openingsdans al helemaal.

 

“Jesse James, superbedankt voor je geweldige foto’s! Stuk voor stuk een schot in de roos. De mooiste momenten, bijvoorbeeld die omhelzing met mijn vader, heb je zo ontzettend raak vastgelegd dat ik weer weet waarom ik je hele portfolio al zo goed kende voordat we elkaar ontmoetten! Bij onze gasten viel je trouwens ook goed in de smaak, heel erg bedankt!” – Jasper en Irene.

 
Many Many Thanks

Dank voor de interesse in mij als trouwfotograaf op jullie grote dag! Het is natuurlijk ongelooflijk belangrijk dat jullie mijn foto’s mooi vinden, maar dat jullie mij als persoon een al even mooie vent vinden, is in mijn ogen nog veel belangrijker. Ik wil jullie bruiloft fotograferen als een vriend met een camera, want geen klik is geen clicks. Samen uit, samen thuis. Samen lachen, samen huilen. Kennismaken? Heel graag.

 
Contact opnemen