Bruiloft bij beachclub Safari Lodge in Zandvoort

 
 

Bruiloft bij beachclub Safari Lodge

 
 

De bruiloft bij beachclub Safari Lodge in Zandvoort van Rick en Brigit behoort zonder twijfel tot mijn hoogtepunten van 2019. Een strandbruiloft zoals je ze ziet in fancy tijdschriften. Uit het boekje. Schitterend weer, schitterend decor en, het allerbelangrijkst, schitterende mensen.

Vooral bruidegom Rick heeft zich bij mij voor altijd onsterfelijk gemaakt. Ik heb een zwak voor mensen die zich publiekelijk kwetsbaar durven opstellen, hun gevoel uitspreken en uitdragen. Eigenschappen waar je bij mannen vaak op kunt wachten tot je een ons weegt. Niet bij Rick. Die heeft zonder twijfel een dijk van een opvoeding gehad. De liefde voor zijn gezin, familie en vrienden spát eraf. Het was simpelweg een genot om dat vast te mogen leggen.

Nicolette Last erbij hebben als ceremoniespreekster helpt, natuurlijk. Ik houd haar medeverantwoordelijk voor global warming, want met elke voordracht wordt het op aarde een beetje warmer. Voeg daarbij een lekker ranzig, zwetend feestje met een rappende opa en een vleug Tino Martin en volgens mij heb je dan een topdag.

Kijk zelf maar.

 

“Wauw wauw wauw, wát een foto’s! Top en zó blij mee! Duizendmaal dank! Alle emoties kloppen en je mag er trots op zijn!” – Rick & Brigit.

 
 
Many Many Thanks

Dank voor de interesse in mij als trouwfotograaf op jullie grote dag! Het is natuurlijk ongelooflijk belangrijk dat jullie mijn foto’s mooi vinden, maar dat jullie mij als persoon een al even mooie vent vinden, is in mijn ogen nog veel belangrijker. Ik wil jullie bruiloft fotograferen als een vriend met een camera, want geen klik is geen clicks. Samen uit, samen thuis. Samen lachen, samen huilen. Kennismaken? Heel graag.

 
Contact opnemen