Trouwen op Landgoed Wolfslaar: Maikel en Marsha

 
 

Maikel en Marsha trouwen op Landgoed Wolfslaar in Breda

 
 

Een bruiloft op Landgoed Wolfslaar in Breda is trouwen op één van de aller mooiste trouwlocaties in Brabant. Statig chic in de salon of, in het geval van Maikel en Marsha, heerlijk buiten op het gras. Windstil, ondergaande zon en zo intiem als je het kunt krijgen.

Het werd ook een bruiloft die me bijblijft vanwege het heerlijk ranzige feest. Een tweekoppig bandje dat verzoeknummers speelt. Het leek me een recipe for disaster. Niets bleek minder waar. Ik heb echt zeer zelden AC/DC op een trouwfeest gehoord, maar alsjeblieft, daar wil ik wel meer van. Zweterig. Bruidspaar op de schouders. Brullen als een beer. Heerlijk.

Zo tegen halftwee ’s nachts vertrok ik weer richting huis. Als enige nuchtere aanwezige, denk ik. Maar misschien wel met de grootste grijns op m’n gezicht van allemaal. En dit is een aantal van mijn favorieten.

 

“Bedankt voor je mooie werk, wat zijn de foto’s extreem vet geworden!” – Maikel en Marsha.

 
Many Many Thanks

Dank voor de interesse in mij als trouwfotograaf op jullie grote dag! Het is natuurlijk ongelooflijk belangrijk dat jullie mijn foto’s mooi vinden, maar dat jullie mij als persoon een al even mooie vent vinden, is in mijn ogen nog veel belangrijker. Ik wil jullie bruiloft fotograferen als een vriend met een camera, want geen klik is geen clicks. Samen uit, samen thuis. Samen lachen, samen huilen. Kennismaken? Heel graag.

 
Contact opnemen