Alexander en Tine trouwen in een circustent

 
 

Circusbruiloft in Oostende - Alexander en Tine

 
 

Een circustent in de duinen van Oostende. Tribunes. Piste. Kaarsen. Kerstboom. Pakjes. Een grote rode loveseat. Twee geliefden, al hun initmi en één Hollandse bofkont. Dat is, heel kort samengevat, de dag van Alexander en Tine. 

Een circusbruiloft: ik had het nog nooit eerder meegemaakt. En oh wat hoop ik dat er ooit nog een volgt. Zeker op deze manier. 100% journalistiek en onzichtbaar. Geen geposeer. Geen shotlist. Genietend van de sfeer en de warmte. Zelfs op een koude dag in midden-december aan de Vlaamse kust.

 

“Hoe typische huwelijksfoto’s er uitzien, kon ons eigenlijk niets schelen :). We zochten een ‘kameleon-fotograaf’ die échte foto’s maakt, met échte emoties en expressies. We zijn ongelooflijk blij met het resultaat.” – Alexander & Tine.

 
Many Many Thanks

Dank voor de interesse in mij als trouwfotograaf op jullie grote dag! Het is natuurlijk ongelooflijk belangrijk dat jullie mijn foto’s mooi vinden, maar dat jullie mij als persoon een al even mooie vent vinden, is in mijn ogen nog veel belangrijker. Ik wil jullie bruiloft fotograferen als een vriend met een camera, want geen klik is geen clicks. Samen uit, samen thuis. Samen lachen, samen huilen. Kennismaken? Heel graag.

 
Contact opnemen