Bruidsfotograaf Nijmegen

 
 

Hoi, ik ben Jesse! Wat leuk om jullie te mogen verwelkomen op mijn website. Allereerst: van harte gefeliciteerd met jullie aanstaande bruiloft!

Als jullie op deze pagina zijn beland, zoeken jullie naar de beste bruidsfotograaf in Nijmegen om jullie grote dag vast te leggen. Een monumentale klus, want besef goed dat je die fotograaf jouw eigen herinneringen toevertrouwt. Hoe je over 10 jaar terugkijkt op jouw trouwdag, en ik spreek uit ervaring, hangt voor een joekelgroot deel af van de foto’s. En dus van de klik die je met je fotograaf had. Het is wat mij betreft namelijk écht een kwestie van samen lachen, samen huilen.

De afgelopen jaren heb ik op verschillende locaties in Nijmegen en omgeving bruiloften gefotografeerd, waaronder Fort Lent, Landgoed Brakkesteyn, de Barbarossa-ruïne, de Sint-Nicolaaskapel en het Honingcomplex.

Ik wil je graag wat van die trouwfoto’s en reacties erop van mijn bruidsparen laten zien. Als de emoties en energie je aanspreken, hoop ik dat ik de kans krijg om kennis te maken. In mijn DNA en stijl van fotograferen draait alles om jullie en jullie bruiloft. Op een journalistieke, pure en ongedwongen manier. En altijd met een gigantische grijns op m’n gezicht.

Mijn baan als bruidsfotograaf is namelijk een belevenis, omdat het voor de eeuwigheid is.

 
 

Fearless Award van Jasper en Julia’s bruiloft op Landgoed Brakkesteyn

 
 

Julia was zo’n ontzagwekkend mooie bruid dat het ergens nog steeds een beetje vreemd aanvoelt om haar zo fronsend neer te zetten in deze Eend. Maar ja: je fotografeert momenten of je doet het niet. Net als die auto. Help was on the way, gelukkig, en al achteruit rennend en met een cameraman praktisch in m’n kontzak maakte ik deze foto. Dat ik er elke award mee won, is een mooie bijzaak. Want als beeld is het nog steeds één van mijn favoriete trouwfoto’s aller tijden.

 
 

STEFAN EN IMA TROUWEN OP FORT LENT

 
 

Met zo’n fotogeniek koppel is het te makkelijk om te kiezen voor de mooie foto. In plaats daarvan kies ik hier voor hilariteit. Op veel bruiloften wordt, vlak voor de start van het trouwfeest, een videofilm afgespeeld. De versie die de vrienden van Stefan vertoonden, sloeg echt álles. Wie wordt er toegesproken door Peter R. de Vries, Ellie Lust, Youp van ’t Hek en oud-K1-kampioen Ernesto Hoost? Precies. Niemand. Behalve zij.

 

“We vinden de foto’s zo ongelooflijk mooi. Zo’n prachtig aandenken aan onze geweldige dag. Heel erg bedankt voor jouw werk!” – Jasper & Julia.

 

JORIS EN MIEKE’S  BRUILOFT IN NIJMEGEN

 
 

Aandoenlijk. Dat gevoel bekruipt me als ik naar deze foto kijk. Juf Mieke gaat trouwen en tja, dan loopt de school uit. Sinds ik, net als Joris, ook drie dochters heb, snap ik die trotse en verwonderde blikken helemaal.

 
 
Meer bruidsreportages zien?

Dank voor jullie aandacht en interesse in mij als fotograaf! Nogmaals: uiteraard zijn jullie op zoek naar de beste bruidsfotograaf voor het vastleggen van jullie trouwdag en wie weet ben ik dat voor jullie! Daarvoor heb je natuurlijk wel meer beelden nodig dan de drie hierboven. Geen zorgen. Die heb ik.

 
Ja, ik wil (meer bruidsreportages zien)