JULLIE TROUWALBUM

 
 

Het bladeren, de scherpte, de diepte, de kleuren – een trouwalbum is een beleving, voor jullie en de generaties na jullie. Op deze pagina vinden jullie alle informatie.

Ga maar na: als je foto’s van vroeger ziet, bijvoorbeeld van een huwelijk, dan is de kans groot dat het in de vorm van een album is.

De afgelopen jaren printen we foto’s helaas een stuk minder, omdat we denken dat ze toch wel op onze telefoon of computer staan. Maar eigenlijk kan er niets op tegen een album.

Letterlijk de herinnering in je handen hebben.

Ik bestel mijn albums het Portugese DreambooksPro. Zuid-Europese landen als Portugal en Italië staan bekend om hun expertise en kwaliteit als het gaat om het maken van fotoboeken. DreambooksPro is een bedrijf dat al meer dan veertig jaar albums maakt. Die kennis en ervaring is voelbaar in ieder album dat ik geleverd krijg.

 
 

Hoe werkt het

 
 

Een album heeft in de basis 80 foto’s en is leverbaar in verschillende formaten en met verschillende papiersoorten. Jullie trouwalbum komt standaard met een box. 

De cover van het album bestaat uit linnen, kunstleer, velvet of leer. Embossing, UV-print of lasergravure behoren tot de mogelijkheden. Daar zijn geen extra kosten aan verbonden. Om alle mogelijkheden te bekijken vind je hier mijn PDF van Best Man Weddings trouwalbums 2021.

Jullie leveren de gewenste foto’s aan, ik maak een ontwerp, jullie mogen feedback geven en er komt vervolgens een finale versie. Dan kan het bestellen beginnen.

Speaking of which: als jullie eruit zijn, kun je hieronder van start.

 
 

Wij willen ons trouwalbum bestellen