Bruiloft op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerd

 
 

De bruiloft op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerd van Thomas en Victorien

 
 

Een bruiloft op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt is groots en bijzonder. Ik vind het persoonlijk volkomen logisch dat je als bruidspaar als een blok valt voor die trouwlocatie en al helemaal in het geval van Victorien. Als telg van de familie Van Verschuer, die het gigantische landgoed al vele generaties beheert, was het simpelweg een kwestie van thuiskomen. 

Na de dienst in de St. Pieterskerk in Beesd, nota bene geleid door haar eigen vader, was het even mooie als statige landhuis van Mariënwaerdt het decor de rest van hun trouwdag. Met een borrel van formaat en een diner dat ik gezien het aantal eters zou willen omschrijven als buitencategorie cateringkunde. De prachtige bruiloft werd daarna afgesloten met een topfeestje, compleet met knipoog naar de zeilmanskunsten van de bruid en bruidegom. Schip ahoy! Hieronder een greep uit mijn favorieten.

 
 
Many Many Thanks

Dank voor de interesse in mij als trouwfotograaf op jullie grote dag! Het is natuurlijk ongelooflijk belangrijk dat jullie mijn foto’s mooi vinden, maar dat jullie mij als persoon een al even mooie vent vinden, is in mijn ogen nog veel belangrijker. Ik wil jullie bruiloft fotograferen als een vriend met een camera, want geen klik is geen clicks. Samen uit, samen thuis. Samen lachen, samen huilen. Kennismaken? Heel graag.

 
Contact opnemen